Programok

A Szabadegyetemen Ti határozhatjátok meg, milyen programokon szeretnétek részt venni. A négynapos eseményen meghívott vendégek plenáris előadásai, döntéshozókkal folytatott beszélgetések és számos izgalmas workshop közül választhattok.

Mi az, amit csak mi tudunk magunkról és mit lát a külvilág? Vajon ha tükörbe nézünk, az arc, ami visszanéz ránk ugyanaz, mint amit a családunk, barátaink, kollégáink, vagy a minket kevésbé ismerő környezetünk lát?

Az életünk, minden ami velünk történik egy történet. A storyk körbevesznek minket, a kedvenc sorozatunktól, a legkedvesebb könyvélményünkön át, egészen a i magunk mesélte elbeszélésekig.

Nem elég jó dolgokat tenni, látszani is kell! Tedd látványossá, emlékezetessé a mondandódat, hiszen így érheted el a kívánt hatást és így nyerheted el az emberek figyelmét!

A "The Art of Strategic Thinking" workshop egy interaktív tréning, amelynek célja, hogy segítse a résztvevőket a stratégiai gondolkodás művészetének elsajátításában. A workshop során a résztvevők megismerik a stratégiai tervezés alapjait, beleértve az elemző és kreatív gondolkodás összekapcsolását. Emellett részletesen tanulmányozzák a stratégiai...

Egy jó vezető egyik kiemelkedő ismérve, hogy képes bevonni és megfelelően ösztönözni a csapata tagjait, ami nem kis kihívás, hiszen mindenkit más dolgok mozgatnak, máshogy elérhető náluk az elégedettség.

A 'Légy profi facilitátor!' workshopon fiatal vezetőknek adunk lehetőséget a közéleti aktivizmusban való hatékonyabb szerepvállalásra. A résztvevők már meglévő facilitációs képességeiket professzionális szinten fejleszthetik tovább.