Hogyan válassz programjaink közül?

2023.06.20

A Szabadegyetemen Ti határozhatjátok meg, milyen programokon szeretnétek részt venni. A négynapos eseményen meghívott vendégek plenáris előadásai, döntéshozókkal folytatott beszélgetések és számos izgalmas workshop közül választhattok.

Előadások

Belpolitika, a közélet legégetőbb kérdései – hallgasd meg a meghívott vendégek vitaindító előadásait és aktív döntéshozók beszélgetéseit négy szuper izgalmas témában, amik téged sem hagynak hidegen!

Plenáris 1: Ifjúság-politika a Kárpát-medencében

Plenáris 2: Felsőoktatás ma Magyarországon

Plenáris 3: Fiatalok világa: média és fenntarthatóság

Plenáris 4: Mai fiatalok – tüntetések, aktivizmus

Beszéljük meg!

Fiatalok és az ország vezető politikusai egy asztalnál. Tedd fel a kérdéseidet, beszélgessetek a témákról, amelyek számodra a legfontosabbak!

Beszéljük meg 1: Kérdezd a Kormányzatot / polgármestert!

Beszéljük meg 2: Kérdezd az Országgyűlést / EU Parlamentet!

Workshopok:

2 nap, 3 fő téma, 9 workshop – válaszd ki Te, mi érdekel igazán és fejlődj az önismeret, a kommunikáció vagy akár a vezetői képességek terén! A két nap programja megegyezik, így az egyes fő témák workshopjait kedvedre variálhatod, akár mindhárom kategóriából választhatsz képzést.  

A workshopok minimális mértékben egymásra épülnek, de az érdeklődésednek megfelelően szabadon variálhatod őket mindkét nap, nem kell csak az egyik nap csak az egyik fő témában "végig járnod" a három alkalmat.