WORKSHOP 1. Találd meg az utad! - Célkitűzés fiatalként

2023.06.18

A célom én vagyok! Mit mondanál, ha megkérdeznék, ki vagy valójában? Ha csak pár szóban kellene leírnod, milyen ember vagy, mi tesz boldoggá és mi inspirál igazán, mit osztanál meg magadról?

Seneca szerint "Semmilyen szél sem kedvező annak, aki nem tudja milyen kikötőbe tart." A céljaink azonosítása az egyik legfontosabb iránytű az életünkben, meghatározza a döntéseinket és azt, merre megyünk, ha útelágazáshoz érünk. Az útkeresés sosem könnyű, de az önazonosság elérése az egyik legszuperebb dolog, amit magunkért tehetünk és amit a szakmai életünk tudatos alakításakor is hasznosíthatunk.

Ezen a workshopon megtudhatod, miért fontos az önismeret és a jövő tervezés a kijelölt utad szempontjából. Az önismereti kerék elemeit áttekintve láthatóvá válik, hogy mely területtel van elakadásunk, melyekre kell jobban fókuszálnunk a mindennapok jobb megéléséhez. A jövő tervezés blokkban pedig egy olyan eszközzel ismerkedhetnek meg a résztvevők, mely segítségével minden évben reflektálhatnak önmagukra és a hosszabb-, rövidebb távú terveikre.